Landsdækkende bytteservice

Guldsmed Lange er medlem af Danske Guldsmede og Urmageres (DGU) landsdækkende bytteservice. Med denne bytteservice kan du bytte din varer i mere end 300 butikker i landet til en anden varer inden for 30 dage fra datoen på byttemærket.

Se hvilke butikker der er med i bytteordningen på www.guldsmed.dk

Betaling

Guldsmed Lange modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Udover betalingskort, tilbyder vi også betaling med Mobilepay.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Guldsmed Lange bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

For at handle på webshoppen skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort. Er du under 18 år, skal du indhente din værges accept eller i øvrigt have juridisk ret til at indgå købet.

Der tages forbehold for prisfejl, udsolgte og udgåede varer, korrekturfejl samt force majeure.

Levering

Leveringstiden er 2 – 5 dage med/eller uden levering til adressen med GLS til pakkeshop/firma.

Ved længere leveringstid vil du blive kontaktet.

Der er gratis fragt sendt med GLS til levering i pakkeshop eller firma adresse ved køb over 399,-

For køb under 399,- er portoen 29 kr. til pakkeshop og 39 kr. med levering til adresse.

Risikoen for varer købt hos Guldsmedlange.dk overgår til dig som forbruger på leveringstids punktet.

Afhentning i butikken.

Hvis du ønsker at afhente varen i butikken, kan den afhentes når der er modtaget en mail på at bestillingen er klar til afhentning.

Ved afhentning i butik er det et krav for udlevering af varen at der fremvises gyldig legitimation samt det betalingskort, der er anvendt.

Vi pakker alle bestillinger flot ind, uden ekstra omkostninger og alle varer er forsynet med et gyldigt byttemærke i 30 dage fra leveringstids punktet.

Reklamation.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos Guldsmedlange.dk har du 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamtionsret gælder for fejl i materiale/og eller fabrikation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Du bærer selv risikoen for varen når du sender den – Husk derfor at pakke varen i forsvarlig emballage og gemme din kvittering for afsendelse, så vi har mulighed for at returnere dine forsendelses omkostninger, i rimeligt omfang.

Varen sendes til:

Guldsmed Lange
Storgade 30A
4180 Sorø

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt, samt vedlægge kvitteringen på dit køb.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler på www.guldsmedlange.dk. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du har modtaget din vare. Hvis du fortryder købet og vil have en anden vare, kan du vælge at få byttet varen i en af de 300 butikker, der er med i vores landsdækkende bytteservice.

Vil du gerne have pengene retur for dit køb skal du meddele os det inden for 14 dage fra modtagelsen – derefter har du yderlige 14 dage til at returnere varen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@guldsmedlange.dk

Oplys venligst ordrer nr. og vi sender dig en gratis returlabel til GLS pr. mail, som du kan benytte til returneringen af varen.

I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Ved modtagelse af varen tilbageføres pengene til det betalingskort der er blevet benyttet på www.guldsmedlange.dk inden for 10 arbejdsdage.

Du er også velkommen til at returnere varen til vores butik. Husk at medbringe kvittering.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder

En klage over en vare kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

Persondata politik

Vi indsamler og gemmer følgende oplysninger for at kunne levere de købte varer til dig.

Navn
Adresse
Telefon nr.
Mail adresse

Informationerne registreres hos guldsmedlange.dk og gemmes i 5 år som krævet af regnskabsloven, herefter slettes oplysningerne.

Oplysningerne videregives/sælges ikke til tredje part.

Vi registrerer ikke betalingskort informationer samt personfølsomme oplysninger.

Som kunde hos guldsmedlange.dk har du altid mulighed for at få indsigt i hvilke oplysninger vi har gemt om dig.

Send en forespørgsel på kontakt@guldsmedlange.dk

Opdaterer …
  • Ingen varer i kurven.